LANDSBYORDNING

SYDFALSTER

Susan Lorentzen den 05-02-2019
    I den Vidunderlige Vinterferien i næste uge, kan I komme til sjove workshops på Kulturfabrikken, Industrivej 10 i Nykøbing
    mandag – fredag, hver dag kl. 11-14

Onsdag 13/2-19 kl. 10.00 er der familiekoncert med bandet Ørehængerne
    (bestil billet: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=ncotg4kqxd

Læs om alle aktiviteterne på www.culthus.dk eller i vedhæftede folder.

Susan Lorentzen den 30-01-2019
    Kære Alle

I forbindelse med at flere og flere benytter Byens Hus, ser vi os også nødsaget til at låse flere døre end tidligere.

Det betyder at man bl.a. ikke kan komme ind på biblioteket efter skoletid uden at logge ind med sygesikringskort som almindelig låner.

Vi vil derfor henstille til, at hvis man f.eks. skal hente børn i SFO, skal indgangen ved Idrætsalleen benyttes.

Ved skole/hjem samtaler, sørger lærerne for fremadrettet at melde ud hvilken dør der kan bruges.

Mvh. Kontoret

Susan Lorentzen den 17-01-2019
    Det er en rigtig god ide at følge med i dit barns års-/elevplaner.
    De ligger i Meebook, som er vores læringsplatform.

Er du i tvivl om hvor du finder Meebook, kan du følge vedhæftede vejledning.