LANDSBYORDNING

Sidste skoledag for 9. årgang 2017

Susan Lorentzen den 13-10-2017
    Logokonkurrence!

Formålet med konkurrencen er, at få et logo der samler tankerne bag Byens Hus.
    Konkurrencen er for alle i lokalsamfundet.

Se mere i vedhæftede.

Peder Wilhelm Clausen den 03-10-2017
    Her er nyhedsbrevet for september vedhæftet.
  • Susan Lorentzen den 29-09-2017
    Eventyrlig Efterårsferie på Kulturfabrikken

Åbent Værksted – mandag til fredag kl. 11-14. I kan vælge imellem 7 spændende workshops – og de er alle gratis.
    Du kan f.eks. lave en drømmefanger, fugle, dyr og trollebasser af avis og ståltråd, figurer, spøgelser, fyrfadsholdere eller masker med gipsgaze, collagekunst, tryk på din T-shirt med kartoflen, fantasi-akvarie, byg en drage og flyv med den.

Familiekoncert med Stine Michel og Eventyrorkestret, onsdag kl. 10. Børn 10 kr., voksne 30,-. Billet købes på www.culthus.dk eller ved indgangen.

Mandag – fredag kl. 11-18: Åbent i cafeen og skatehallen. Gratis skate alle dage
    Læs mere: www.culthus.dk

Susan Lorentzen den 06-09-2017
    Den 5. september var der valg til bestyrelser i Landsbyordning Sydfalster.

Følgende blev efter kampvalg, valgt til skolebestyrelsen og der blev afholdt konstituerende møde:
    - Peter Kamper, genvalgt som formand og desuden medlem af Sydfalster Lokalråd
    - Ida Jart Kastrup, næstformand. Tidligere formand i Blishøj og Strandloppens bestyrelse og ligeledes medlem af lokalrådet
    - Signe Krøyer Winther Andersen. Tidligere erfaring med bestyrelsesarbejde fra Blishøj

Suppleanter:
    - 1. Marlene Virkelyst Nilsen
    - 2. Sidsel Nygaard

Følgende blev valgt til bestyrelsen for Børnehuset Blishøj og Strandloppen, efter kampvalg om pladserne for Blishøj:
    - Karin Møller Holtze, nyt medlem for Blishøj
    - Catja Bordoy, nyt medlem for Blishøj
    - Sabrina Mejborn, genvalgt for Blishøj
    - Zenna Meyer, genvalgt for Strandloppen
    - Stine Christiansen, genvalgt for Strandloppen

Suppleanter:
    - Eva Vestergaard, Blishøj
    - Mangler suppleant for Strandloppen

Der holdes møde den 18. september, hvor bestyrelsen for daginstitutionen vil konstituere sig.